Glavne jedi

JEDI Z GOVEDINO

  • 61 GOVEDINA PO SEČUANSKO

  • A 62 GOVEDINA Z BAMBUSOM IN MEŠANIMI GOBAMI

  • A 63 CESARSKA PRAŽENA GOVEDINA

  • A 64 GOVEDINA PO MONGOLSKO

  • A 65 GOVEDINA S PAPRIKO

  • A 66 GOVEDINA V HUDIČEVI OMAKI

= pikantno

JEDI S SVINJINO

  • A 71 SVINJINA PO SEČUANSKO

  • A 72 SVINJINA Z BAMBUSOM IN MEŠANIMI GOBAMI

  • A 73 SVINJINA PO MONGOLSKO

  • A 74 XIAN – LIEN

  • A 75 SVINJINA Z BAMBUSOM, GOBAMI, POROM IN ČESNOM

  • A 76 SVINJINA V HUDIČEVI OMAKI

= pikantno

JEDI S KOZICAMI

  • A 81 KOZICE Z BAMBUSOM IN GOBAMI

  • A 82 KOZICE PO SEČUANSKO

  • A 83 KOZICE V HUDIČEVI OMAKI

  • A 84 KOZICE S ČEBULO

  • A 85 OCVRTE KOZICE S SLADKO KISLO OMAKO

  • A 86 KOZICE PO MONGOLSKO

  • A 87 KOZICE CHOP-SUI

  • A 88 KOZICE NA SHAINGHAISKI NAČIN IN OCVRTI ŠKAMPI ALLA CITY

= pikantno

JEDI S PIŠČANCEM

  • A 91 PIŠČANEC Z ZELENJAVO IN ARAŠIDI

  • A 92 PIŠČANEC PO SEČUANSKO

  • A 93 PIŠČANEC Z BAMBUSOM IN GOBAMI

  • A 94 CESARSKO PRAŽEN PIŠČANEC S ČESNOVO OMAKO

  • A 95 PIŠČANEC PO MONGOLSKO

  • A 96 HRUSTLJAV PIŠČANEC

  • A 99 PIŠČANEC S ŠAMPINJONI

  • A 100 PIŠČANEC Z MEŠANIMI GOBAMI

  • A 101 CESARSKI PIŠČANEC S ČESNOVO OMAKO IN ZELENJAVO

  • A 102 OCVRT PIŠČANEC S SLADKO KISLO OMAKO

  • A 103 OCVRT PIŠČANEC S PEČENIM RIŽEM IN SLADKO KISLO OMAKO

  • A 104 OCVRT PIŠČANEC S PEČENIMI REZANCI IN SLADKO KISLO OMAKO

  • A 105 GOMBAO PIŠČANEC

  • A 106 PIŠČANEC NA DVA NAČINA

  • A 107 PIŠČANEC Z MANDLJI

MORSKE JEDI

  • A 111 LIGNJI PO SEČUANSKO

  • A 112 LIGNJI Z BAMBUSOM IN GOBAMI

  • A 113 LIGNJI Z ZELENJAVO IN ČESNOVO OMAKO V VROČI PONVI

= pikantno

VEGETERIJANSKE JEDI

  • A 131 SAMOSTANSKA JED S TOFUJEM

  • A 133 ZELENJAVNI KROŽNIK

  • A 134 TOFU Z ZELENJAVO

  • A 138 TOFU Z ZELENJAVO IN REZANCI

  • A 139 TOFU S PEČENIMI RIŽEVIMI REZANCI IN ZELENJAVO